'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'

<p>'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'</p>

 

NAAM: DUNCAN KROH
GEBOORTEDATUM: 5 JULI 1974
ONDERNEMER SINDS: 2007

WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 VROUWEN ZIJN JAARLIJKS SLACHTOFFER VAN GYNAECOLOGISCHE KANKER EN 1500 VROUWEN KOMEN DAARDOOR VEEL TE VROEG TE OVERLIJDEN. ALS WE ERACHTER KUNNEN KOMEN WAAROM DEZE ZIEKTES ONTSTAAN, DAN KUNNEN WE PROBEREN ZE TE VOORKOMEN... MAAR VOOR DIE ONDERZOEKEN IS GELD NODIG. VEEL GELD. RUBY AND ROSE DOET HAAR BEST OM DAT BROODNODIGE GELD IN TE ZAMELEN. ALLE BEETJES HELPEN EN DE VROUWEN WAAR WE DIT VOOR DOEN ZIJN HET MEER DAN WAARD!

<p style=WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 vrouwen zijn jaarlijks slachtoffer van gynaecologische kanker en 1500 vrouwen komen daardoor veel te vroeg te overlijden. Als we erachter kunnen komen waarom deze ziektes ontstaan, dan kunnen we proberen ze te voorkomen... maar Voor die onderzoeken is geld nodig. Veel geld. Ruby and Rose doet haar best om dat broodnodige geld in te zamelen. Alle beetjes helpen en de vrouwen waar we dit voor doen zijn het meer dan waard!

" />

DIENSTEN

KLEURADVIES

Kleuradviezen voor schilderwerk:  interieur en exterieur.

Zowel bedrijfsmatig als particulier!

Verhuizing, verbouwing, herinrichting van uw woning, bedrijfspand of project?

Time 2 Paint schilderwerken heeft een eigen kleurenadviseur om u te helpen met de kleurkeuze voor al u schilderwerk.

Een kleurenadviseur helpt u efficiënt en blijft  onafhankelijk.
Hierdoor kunt u besparen op tijd voor overleg , verf- en materiaal kosten en hebt u een advies waarmee u jaren vooruit kunt!

De kleurkeuze voor schilderwerk is erg belangrijk: niet alleen materiaal en ontwerp moeten de juiste look and feeling geven.
Een verkeerd gekozen kleur kan een met zorg gekozen totaalbeeld te niet doen en dat blijft jarenlang tegen u werken!
Een goed opgeleide kleurenadviseur helpt u met de juiste kleuren en kan corrigeren, bijvoorbeeld door een ruimte lichter, donkerder, groter, langer, hoger of lager en kleiner te doen lijken.
Ook weten we hoe we met kleur de aandacht kunnen verdelen.

Kleuren beïnvloeden sfeer en beleving van de ruimte. Uw kleurenexpert kent de wetten van kleurenpsychologie en  ergonomie.
Denk hierbij niet alleen  aan schilderwerk en de aankleding van uw huis, maar ook in kantoren, salons, wachtruimtes, bedrijfsruimtes, scholen en zorgcentra.


< BUITENSCHILDERWERKHOUTROTREPARATIE >

ONZE WERKZAAMHEDEN

BINNENSCHILDERWERK

Toe aan een nieuw kleurtje, wij zorgen voor vakkundig onderhoud van uw schilderwerk dat bevordert de levensduur van uw pand en verhoogt het wooncomfort. Een nieuwe kleur en goede afwerking kunnen een

BUITENSCHILDERWERK

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Time 2 Paint schilderwerken kan u deze zorgen uit ha

KLEURADVIES

Kleuradviezen voor schilderwerk:  interieur en exterieur. Zowel bedrijfsmatig als particulier! Verhuizing, verbouwing, herinrichting van uw woning, bedrijfspand of project? Time 2 Paint schilderwerken