'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'

<p>'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'</p>

 

NAAM: DUNCAN KROH
GEBOORTEDATUM: 5 JULI 1974
ONDERNEMER SINDS: 2007

WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 VROUWEN ZIJN JAARLIJKS SLACHTOFFER VAN GYNAECOLOGISCHE KANKER EN 1500 VROUWEN KOMEN DAARDOOR VEEL TE VROEG TE OVERLIJDEN. ALS WE ERACHTER KUNNEN KOMEN WAAROM DEZE ZIEKTES ONTSTAAN, DAN KUNNEN WE PROBEREN ZE TE VOORKOMEN... MAAR VOOR DIE ONDERZOEKEN IS GELD NODIG. VEEL GELD. RUBY AND ROSE DOET HAAR BEST OM DAT BROODNODIGE GELD IN TE ZAMELEN. ALLE BEETJES HELPEN EN DE VROUWEN WAAR WE DIT VOOR DOEN ZIJN HET MEER DAN WAARD!

<p style=WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 vrouwen zijn jaarlijks slachtoffer van gynaecologische kanker en 1500 vrouwen komen daardoor veel te vroeg te overlijden. Als we erachter kunnen komen waarom deze ziektes ontstaan, dan kunnen we proberen ze te voorkomen... maar Voor die onderzoeken is geld nodig. Veel geld. Ruby and Rose doet haar best om dat broodnodige geld in te zamelen. Alle beetjes helpen en de vrouwen waar we dit voor doen zijn het meer dan waard!

" />

DIENSTEN

WANDAFWERKING

Op het gebied van wandafwerking is veel meer mogelijk dan u denkt.

Bij ons kunt u terecht voor muurverf tot patroonbehang en alles wat daartussen zit. Onze frisse en verrassende blik brengt u op nieuwe ideeën. Modern of klassiek? Alles kan.

Time 2 Paint adviseert en voert uit. Vrijblijvend advies bij ons of bij u thuis? Laat het ons weten. Om u een beetje op weg te helpen, laten we hieronder een aantal wandafwerkingen zien die wij in huis hebben.
Latex muurverf In de volksmond het bekende sausen. Eventuele beschadigingen zijn snel te repareren en gebruik van meerdere kleuren is mogelijk.


Glasweefsel Een geliefd product voor thuis en op kantoor. Glasweefsel is sterk en scheur overbruggend. Het is verkrijgbaar in allerlei patronen en met latex muurverf af te werken in talloze leuke kleuren.
Behang Een van de meest gekozen wandafwerkingen. De keuze is enorm en verandert elk jaar. Denk aan kinderbehang, trendy behang, streepjesbehang,foto behang, klassiek behang...

En als u door de bomen het bos niet meer ziet, zijn wij er voor vragen en advies.

Denk u ook eens andere mogelijkheden wat betreft wandafwerking: traditioneel stucwerk, modern stucwerk, buitengevel isolatie,sierpleisters,sierlijsten en ornamenten,spac-spuitwerk, gipswanden.

 


< SPUITWERKGLASWERK >

ONZE WERKZAAMHEDEN

BINNENSCHILDERWERK

Toe aan een nieuw kleurtje, wij zorgen voor vakkundig onderhoud van uw schilderwerk dat bevordert de levensduur van uw pand en verhoogt het wooncomfort. Een nieuwe kleur en goede afwerking kunnen een

BUITENSCHILDERWERK

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Time 2 Paint schilderwerken kan u deze zorgen uit ha

KLEURADVIES

Kleuradviezen voor schilderwerk:  interieur en exterieur. Zowel bedrijfsmatig als particulier! Verhuizing, verbouwing, herinrichting van uw woning, bedrijfspand of project? Time 2 Paint schilderwerken