'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'

<p>'ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTING TE OVERTREFFEN.'</p>

 

NAAM: DUNCAN KROH
GEBOORTEDATUM: 5 JULI 1974
ONDERNEMER SINDS: 2007

WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 VROUWEN ZIJN JAARLIJKS SLACHTOFFER VAN GYNAECOLOGISCHE KANKER EN 1500 VROUWEN KOMEN DAARDOOR VEEL TE VROEG TE OVERLIJDEN. ALS WE ERACHTER KUNNEN KOMEN WAAROM DEZE ZIEKTES ONTSTAAN, DAN KUNNEN WE PROBEREN ZE TE VOORKOMEN... MAAR VOOR DIE ONDERZOEKEN IS GELD NODIG. VEEL GELD. RUBY AND ROSE DOET HAAR BEST OM DAT BROODNODIGE GELD IN TE ZAMELEN. ALLE BEETJES HELPEN EN DE VROUWEN WAAR WE DIT VOOR DOEN ZIJN HET MEER DAN WAARD!

<p style=WIJ ONDERSTEUNEN RUBY AND ROSE IN DE STRIJD TEGEN KANKER. U OOK?

4500 vrouwen zijn jaarlijks slachtoffer van gynaecologische kanker en 1500 vrouwen komen daardoor veel te vroeg te overlijden. Als we erachter kunnen komen waarom deze ziektes ontstaan, dan kunnen we proberen ze te voorkomen... maar Voor die onderzoeken is geld nodig. Veel geld. Ruby and Rose doet haar best om dat broodnodige geld in te zamelen. Alle beetjes helpen en de vrouwen waar we dit voor doen zijn het meer dan waard!

" />

REFERENTIES

TRUDY EN PETER CUSTERS - VALCKX

"ONZE UITDAGING IS OM UW VERWACHTINGEN TE OVERTREFFEN". Met renovatie en onderhoud aan een pand uit 1843 is dit een risicovolle intentie, maar het is Duncan gelukt.

Van een schilder mag je verwachten dat hij zijn werk goed doet en dat heeft hij gedaan. Naast dit gegeven is zijn andere kracht dat hij de spil is in een netwerk van specialisten.
Stucadoor,electricien,loodgieter,timmerman en een verwarmingsmonteur. Allemaal deskundig en ook zij hebben, onder zijn verantwoordelijkheid, perfect werk geleverd.

Voor ons was Time 2 Paint een gouden greep. De afgelopen 9 jaren, als ook in de periode dat hij zijn werk deed verbleven wij in het buitenland. Hij hield ons op de hoogte van de voortgang en deed, zijn werk met liefde voor het monument Het Poelshuis.

Oh ja, 1 foutje heeft hij gemaakt. Wij waren vergeten de kastdeuren aan de binnenzijde te laten offreren. Hij heeft dit uit eigen beweging meegenomen en , bewust, vergeten dit op de factuur te vermelden.

Trudy en Peter Custers - Valckx 


LEO JANSSEN >

ONZE WERKZAAMHEDEN

BINNENSCHILDERWERK

Toe aan een nieuw kleurtje, wij zorgen voor vakkundig onderhoud van uw schilderwerk dat bevordert de levensduur van uw pand en verhoogt het wooncomfort. Een nieuwe kleur en goede afwerking kunnen een

BUITENSCHILDERWERK

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Time 2 Paint schilderwerken kan u deze zorgen uit ha

KLEURADVIES

Kleuradviezen voor schilderwerk:  interieur en exterieur. Zowel bedrijfsmatig als particulier! Verhuizing, verbouwing, herinrichting van uw woning, bedrijfspand of project? Time 2 Paint schilderwerken